Jeanneau – nieuwe modellen 2025 –

Jeanneau presenteert in haar vloot vier nieuwe motorbootmodellen voor 2025!

De Cap Camarat en Merry Fisher lijnen komen eraan elk met twee nieuwe modellen, met innovaties ontwikkeld om u de mooiste ervaringen op het water te geven.

U wordt uitgenodigd om deze nieuwe motorboten te komen ontdekken tijdens de komende evenementen en op de botenshows in de herfst! (data onderaan)

Nieuwe grote modellen voor de Merry Fisher lijn

Merry Fisher 1295 Coupé

Merry Fisher 1295 Coupé

Met de nieuwe Merry Fisher 1295 Coupé kan de tijd op het water worden verlengd voor het grotere plezier van degenen die bedreven zijn in het ontsnappen aan het alledaagse. Daarom is er bijzondere aandacht besteed aan het comfort aan boord: een nieuw ontwerp in de salon, een U-vormige kombuis die uitkomt op de kuip en meer uitnodigende buitenruimtes met veel bergruimte. Het interieur bestaat uit drie hutten en twee natte cellen met aparte douches, terwijl de buitenboordmotor een aanzienlijke ruimtewinst oplevert.

Dit is een nieuwe ervaring op het water voor iedereen aan boord: het gevoel thuis te zijn, terwijl je dobbert te midden van een subliem landschap.

Merry Fisher 895 Sport Serie2

Merry Fisher 895 Sport Serie2

De nieuwe Merry Fisher 895 Sport Serie2, ontworpen voor liefhebbers van avontuur en sportieve activiteiten, volgt dezelfde koers. Ze biedt superieure kenmerken en functionaliteit, zoals de brede zijdeur in de cockpit om het in- en uitladen van uitrusting voor maritieme activiteiten, zoals paddleboards, kajaks, enz. te vergemakkelijken. Dit vergemakkelijkt ook de toegang tot het water of tot het land voor tochten op alle terreinen met de fiets of rotsklimmen.

Cap Camarat

Cap Camarat 12.5 WA

Meer beschutting en opwindende sensaties aan boord…

De Cap Camarat 10.5 WA en Cap Camarat 12.5 WA worden nu aangeboden met een integraal windscherm. Een hoog, rondom windscherm beschut het gebied rond de stuurstand voor meer comfort en een pure vaarervaring.

Cap Camarat 10.5 WA