Linssen Yachts River Trials

– van 3 tot 10 oktober 2024 –

Maasbracht, 11 september 2024 – Maasbracht – Linssen Yachts, organiseert van 3 t/m 10 oktober 2024 weer de Linssen River Trials waar zowel ervaren motorbootvaarder of zeiler als nieuwkomers kennis kunnen maken met de luxe stalen jachtbouw.

Linssen Yachts opent haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van motorjachten. Of u nu een doorgewinterde watersporter bent of gewoon nieuwsgierig bent naar het leven op het water en eventueel eens wilt ‘proeven’ aan het varen door het aanbod verhuurjachten te ontdekken, een team staat klaar om u te verwelkomen.

Wat kunt u verwachten?

  • Showroom: In onze showroom vindt u diverse nieuwe en jong gebruikte Linssen-jachten die u op uw gemak kunt bekijken.
  • Proefvaren: Stap aan boord van een van onze jachten en ervaar zelf de vaareigenschappen en het gevoel van luxe en comfort op het water tijdens een proefvaart.
  • Start Boating: Bent u nieuw in de watersport? Men ontzorgt u in alle aspecten die komen kijken bij de aanschaf van een motorjacht.
  • Werfrondleiding: Al ooit achter onze schermen gekeken? Drie keer per dag is er een rondleiding door de productiefaciliteit en ziet wat er komt kijken om een Linssen-jacht te bouwen.
  • Linssen Boating Holidays®. Een charternetwerk dat u helpt met uw vakantie voor 2025
  • Koffie en wat lekkers staan gereed

Wanneer?
De Linssen Yachts River Trials vinden plaats van 3 tot en met 10 oktober 2024.
De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Waar?
Linssen Yachts Maasbracht Nederland

Kom langs en laat u inspireren
Iedereen is van harte uitgenodigd om langs te komen tijdens de Linssen Yachts River Trials 2024. Of u nu droomt van het bezitten van uw eigen motorjacht of gewoon nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden om een Linssen te huren bij Linssen Boating Holidays®.

© Georges Janssens