Er zit muziek in boot Düsseldorf

“We love water” – Het nieuwe lijflied voor de watersportcommunity

Op de watersportbeurs boot Düsseldorf werd recent het nieuwe nummer “We love water” gepresenteerd. Deze zomerse hit is speciaal gemaakt voor iedereen die van watersport houdt, of dat nu op, in, of rond het water is. De première vond plaats tijdens het Media Meeting van de beurs, en het nummer heeft sindsdien aan populariteit gewonnen.

Foto: Still uit het YouTube filmpje ‘We love water’ van boot Düsseldorf.

Achter de muziek

“We love water” is geschreven door de Hamburgse songwriter Julius Trautvetter en uitgevoerd door de groep TYE. Het nummer weet de sfeer van watersport goed vast te leggen in een refrein dat doet denken aan zonnige dagen op het water. Met een aanstekelijke melodie en een vrolijke sfeer biedt het de ideale achtergrondmuziek voor dagen aan het strand, op zee of bij de jachthaven.

Het nummer is gratis beschikbaar via Spotify en de video kan bekeken worden op YouTube. Op de website van boot Düsseldorf (www.boot.de) zijn de links te vinden voor wie de song snel wil beluisteren.. Hierna al een voorsmaakje.

Tijdens de première op het boot Media Meeting in september in Düsseldorf werd het nummer positief ontvangen. Petros Michelidakis, directeur van de watersportbeurs boot, gaf aan: “Dit nummer sluit perfect aan bij de watersportcommunity. Tijdens de presentatie zong het publiek mee en werd er gedanst. Het is een mooie toevoeging aan onze nieuwe campagne, en we zijn blij met de positieve reacties en de downloads op Spotify en YouTube.”

Een wereld van watersport op boot Düsseldorf 2025

boot Düsseldorf is al jaren de grootste yacht- en watersportbeurs ter wereld. Van 18 tot 26 januari 2025 komen meer dan 200.000 bezoekers uit meer dan 100 landen samen om de nieuwste ontwikkelingen in de watersport te ontdekken. Met meer dan 1.500 exposanten verdeeld over 220.000 vierkante meter, is er voor elke liefhebber iets te vinden.

Of het nu zeilers of motorbootliefhebbers zijn, iedereen kan genieten van een ruime selectie aan boten, jachten, superboten en luxe schepen. Ook populaire watersporten zoals duiken, surfen, kitesurfen, stand-up paddling en kanovaren worden gepresenteerd, samen met de nieuwste uitrusting en technologie.

De beurs biedt niet alleen producten, maar ook kennis en innovatie. Het programma bevat workshops, demonstraties en optredens, met deelname van grote namen uit de watersport. Dit maakt de boot Düsseldorf een waardevolle ervaring, zowel voor recreatieve sporters als voor professionals uit de sector.

Focus op duurzaamheid en innovatie

Naast de aandacht voor de watersport zelf, ligt er dit jaar een sterke focus op duurzame technologieën en het behoud van de zeeën. In samenwerking met de European Boating Industry (EBI) wordt het Blue Innovation Dock opgericht, een platform waar experts uit verschillende sectoren samenkomen om te praten over de toekomst van de industrie, met een sterke nadruk op duurzaamheid. Hierdoor is de boot Düsseldorf niet alleen interessant voor sportliefhebbers, maar ook voor degenen die zich bezighouden met het welzijn van onze oceanen.

Met de introductie van “We love water” en de komende editie van boot Düsseldorf in 2025, staat er weer veel op het programma voor watersportliefhebbers. De nieuwe muziek en de focus op innovatie en duurzaamheid maken van de beurs een waardevolle bestemming voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van de sector.

En tenslotte, wij houden zielsveel van water… maar toch ook nog van iets anders…