Steeler B50 AquaZen: innovatie en luxe

Tijdens het Cannes Yachting Festival heeft Steeler Yachts uit Nederland de B50 AquaZen geïntroduceerd. Deze gelimiteerde editie van de Steeler B50 beschikt over enkele opvallende kenmerken, waaronder een ingebouwde whirlpool onder het zonnebed en een groot outdoor televisiescherm in de cockpit.

Whirlpool en Entertainment aan Boord

Een van de meest in het oog springende kenmerken van de B50 AquaZen is de ingebouwde whirlpool, gevuld met vers water en verwarmd via een 10 KW generator of walstroom. Zelfs met een gevulde whirlpool kan het jacht snelheden tot 36 knopen bereiken. Het dek boven de whirlpool is ontworpen als een groot zonnebed en voorkomt, door middel van een bevestigingssysteem, dat het bad overloopt tijdens het varen.

Daarnaast beschikt het jacht over een outdoor tv in de cockpit, waardoor entertainment in de buitenlucht mogelijk is, zowel overdag als ’s avonds.

Ontwerp en Constructie

De B50 AquaZen is uitgerust met een glazen plafond, dat de binnenruimte een open en ruimtelijk gevoel geeft. De jacht is gebouwd van aluminium, twee Volvo Penta IPS800-motoren, een 10 KW Northern Lights generator en een Seakeeper stabilisator dragen bij aan de snelheid, kracht en stabiliteit van het jacht.

Het jacht biedt verder twee slaapkamers, een aparte douche en toiletruimte, en een gecombineerde lounge- en keukenruimte, wat het geschikt maakt voor langere verblijven aan boord.

Balans tussen Innovatie en Comfort

Steeler Yachts staat bekend om het ontwikkelen van custom-built jachten met een focus op design en functionaliteit. Met de introductie van de B50 AquaZen onderstreept het bedrijf zijn streven om oplossingen te bieden die inspelen op de wensen van veeleisende jachtliefhebbers.

Meer informatie over de Steeler B50 AquaZen is te vinden op www.steeleryachts.com.