Bayliner Boats lanceert nieuwe V20-serie

La Rochelle, Frankrijk – 1 oktober 2024 – Bayliner Boats heeft vandaag de introductie van de V20-serie aangekondigd tijdens de Grand Pavois La Rochelle Boat Show. Deze nieuwe serie, bestaande uit de V20 en V20i, vervangt de VR5 Bowrider-serie en biedt een vernieuwde romp, een aangepast dekontwerp en nieuwe functies.

“De V20-serie biedt diverse verbeteringen,” zegt Alexis Fléchier, General Manager van Venture Group Europe. “Het ontwerp en de functionaliteiten zijn aangepast op basis van feedback van onze klanten, terwijl we de goede prijs-kwaliteitverhouding van Bayliner behouden. De V20-serie zal nieuwe normen stellen binnen dit segment.”

De V20-serie is ontworpen voor watersporters die een boot zoeken in het zes-meter segment. Deze serie richt zich op gebruikers die ontspanning, recreatie en veelzijdigheid zoeken, zonder in te leveren op comfort, kwaliteit of prestaties.

Belangrijkste kenmerken van de V20-serie

De boten uit de V20-serie zijn voorzien van de volgende eigenschappen:

  • Ontwerp: Een vernieuwde romp met strakke lijnen en een glazen voorruit die bijdraagt aan een modern uiterlijk.
  • Ruimte: De brede ingang naar de achterkuip en de grote zwemplatformen maken eenvoudig aan boord gaan mogelijk, evenals gemakkelijke toegang tot het water.
  • Veelzijdigheid: Het kuipgedeelte is geschikt voor verschillende activiteiten zoals cruisen, ontspannen en dineren. Het boeggedeelte kan worden omgevormd tot een zonnedek of een extra eetgedeelte.
  • Opbergruimte: De V20 biedt veel opbergruimte, van boeg tot achtersteven, inclusief opbergruimte in de vloer, onder de zitplaatsen, een afsluitbaar handschoenenkastje en opslag in de console aan bakboordzijde.
  • Technologie: Aan boord zijn verschillende technologische snufjes te vinden, zoals draadloze telefoonopladers, VesselView-link en een Simrad GO9-scherm.

Specificaties van de V20-serie

De V20-serie biedt een grotere brandstofcapaciteit en maximale capaciteit ten opzichte van eerdere modellen. De belangrijkste specificaties zijn:

SpecificatiesV20V20i
Totale lengte (LOA)6,29 m6,29 m
Romplengte6,17 m6,17 m
Breedte (Beam)2,54 m2,54 m
Max. capaciteit10 personen9 personen
Max. motorvermogen225 pk250 pk
Deadrise20º20º
Brandstofcapaciteit170 L170 L

De V20-serie is verkrijgbaar met verschillende optiepakketten en upgrades, evenals diverse kleurkeuzes voor de romp. Voor meer informatie over de V20-serie kunt u terecht op www.bayliner.com.