Linssen Yachts op Hiswa te Water

– Maasbracht 22 juli 2023 – Hiswa te Water van 28/08/2024 tot 01/09/2024 –

Linssen Yachts bestaat dit jaar 75 jaar. We hebben dus iets te vieren. Ook op de 39ste editie van de Hiswa te Water laten we van ons horen. En laten we u zien waar ons 75 jaar jonge familiebedrijf voor staat. Twee bijzondere stalen motorjachten vertellen ons verhaal. Uitgevoerd in speciaal voor ons jubileum gecreëerde kleurstellingen: de Linssen 40 SL AC in Mahogany Red en de Grand Sturdy 35.0 AC in Velvet Green.

Grand Sturdy 35.0 AC – 75 Edition: Kracht en elegantie in Velvet Green

De Grand Sturdy 35.0 AC – 75 Edition is uitgevoerd in de krachtige Velvet Green kleur, die zowel robuustheid als verfijning uitstraalt. Met het voor Linssen Yachts kenmerkende, tijdloze design en hoogwaardig comfort aan boord, biedt dit jacht de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Linssen 40 SL AC – 75 Edition: Stijlvol en modern in Mahogany Red

De Linssen 40 SL AC – 75 Edition in het stijlvolle Mahogany Red is een toonbeeld van moderniteit en verfijning. Dit model is uitgerust met de nieuwste technologieën en biedt luxueus comfort voor lange reizen over grotere en ruigere wateren. Met een focus op gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid, belichaamt deze jacht de essentie van Linssen Yachts: hoogwaardige kwaliteit en ongeëvenaarde prestaties.

Bezoek ons op de Hiswa te Water

Deze opvallende verschijningen liggen van 28 augustus tot en met 1 september voor u klaar in de Batavia Haven in Lelystad. Stap aan boord en ontdek de unieke details en extra’s die onze ontwerpers en vakmensen erin hebben verwerkt.

Meer bijzonders over de Linssen 40 SL AC
Meer bijzonders over de Grand Sturdy 35.0 AC
Meer informatie over de Linssen 75 Edition-jachten

Zien wij u op de grootste in-water bootshow van Noord-Europa? Graag tot ziens op de Hiswa te Water in Lelystad.